• Digitize Hendriks
  • 024 - 75 111 90
  • info@digitize-hendriks.nl

Digitize Hendriks

Digitize Hendriks

Digitize hendriks helpt bedrijven zich te conformeren aan de AVG. Hierdoor worden risico's zoals schadeclaims of boetes vermeden. Daarnaast helpt Digitize Hendriks bedrijven om de kansen die ontstaan door het conformeren aan de AVG optimaal te benutten.
 

Daniel Hendriks


 

Gratis Consult >>

 

 

Ik ben Daniel Hendriks, een jonge ondernemer uit Nijmegen. Tijdens het schrijven van mijn scriptie in 2016 kwam ik erachter dat de privacy wetgeving drastisch verandert. Vanaf 25 mei 2018 wordt de huidige privacy wetgeving vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ik merkte dat veel bedrijven nog niet op de hoogte zijn van de AVG terwijl de consequenties van het niet naleven van de AVG groot zijn. Daarom besloot ik om bedrijven te gaan helpen om 100% AVG-proof te worden.

Dit begint met bedrijven bewust te maken van de AVG. Vervolgens moeten bedrijven weten welke maatregelen ze moeten nemen om voor 25 mei 2018 te voldoen aan de AVG. Om uw bedrijf hiermee te helpen kom ik of een andere gespecialiseerde adviseur vrijblijvend bij uw bedrijf langs. Tijdens dit vrijblijvend consult wordt er meer informatie gegeven over de AVG en wat dit voor uw bedrijf betekend. Vervolgens geeft de adviseur precies aan wat Digitize Hendriks voor uw bedrijf kan betekenen.

Zo kunnen wij u helpen 100% AVG-proof te worden. Dit doen we door middel van een QuickScan waarmee de adviseur snel in kaart brengt in hoeverre uw bedrijf al voldoet aan de nieuwe wetgeving. Vervolgens wordt er door middel van een GAP-analyse gekeken welke maatregelen uw bedrijf nog moet nemen om 100% AVG-proof te worden. De te nemen maatregelen en de te honoreren rechten presenteren wij vervolgens in een Privacy plan van aanpak. Tot slot maken wij de AVG documentatie voor uw bedrijf in orde zodat u kunt bewijzen aan de toezichthouder dat u voldoet aan de nieuwe wetgeving.

Ook is het mogelijk om bij ons een externe Functionaris Gegevensbescherming (FG) aan te stellen. Een FG houdt zich bezig met privacy wetgeving en privacy beleid. De nieuwe wetgeving verplicht in bepaalde gevallen om een FG aan te stellen. Het is in veel gevallen voordeliger om hiervoor een externe FG aan te stellen omdat deze alle benodigde kennis al in huis heeft en uw bedrijf dus niemand hoeft om te scholen. Onze FG's zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in de nieuwe privacy wetgeving en kunnen uw bedrijf daarom efficiënt en resultaatgericht helpen. Vaak is één contact moment in de maand hierdoor al voldoende. Uiteraard kunt u altijd mail- of belcontact hebben met de FG voor dringende vragen.

Tot slot geven we advies over ICT oplossingen waarmee uw organisatie persoonsgegevens veilig kan verwerken. Hierin zijn wij met name gespecialiseerd in personeelsinformatiesystemen. Door kennis over de functionaliteiten en van verschillende aanbieders kunnen wij u helpen met het selecteren van het voor uw bedrijf meest geschikte personeelsinformatiesysteem.

Kortom: Heeft uw bedrijf kennis of hulp nodig met 100% AVG-proof worden en/of heeft uw bedrijf hulp nodig met het selecteren van het meest geschikte personeelsinformatiesysteem? Neem dan nu contact met ons op of plan direct een vrijblijvend consult in!