• Digitize Hendriks
  • 024 - 75 111 90
  • info@digitize-hendriks.nl

Diensten

DIENSTEN

Wij helpen organisaties om persoonsgegevens te borgen door middel van een veilige en efficiënte methode, waardoor organisaties zich tevens conformeren aan de AVG.Waarmee kunnen we u van dienst zijn?
 

AVG-proof

Op basis van een QuickScan en een GAP-analyse stellen wij een privacy implementatieplan op waarmee uw organisatie stapsgewijs 100% AVG-proof wordt. Daarnaast maken wij voor u de AVG documentatie in orde waardoor u aan de toezichthouder kunt bewijzen dat u voldoet aan de wettelijke bepalingen.

FG

De AVG stelt organisaties in bepaalde gevallen verplicht om een Functionaris Gegevensbescherming aan te stellen. Een externe FG bespaart een organisatie in veel gevallen geld. Wij bieden gespecialiseerde FG's aan die uw bedrijf helpen met privacybeleid en -wetgeving.

Consult

Wij denken graag met u mee en geven u onafhankelijk advies over ICT oplossingen die uw organisatie helpen veiliger en efficiënter om te gaan met persoonsgegevens. Desgewenst kunt u daarbij een beroep doen op onze ruime kennis van personeelsinformatiesystemen.

Contact

Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf gespecialiseerd in privacybeleid en -wetgeving. We hebben ervaring met het conformeren van organisaties aan de AVG. Neem gerust vrijblijvend contact op met

Digitize Hendriks voor meer informatie of een gratis consult.